MOJE OSIĄGNIĘCIA

Ostatnie 11 lat:
2004 – 2015

  • 2015r. Promowanie Blendera Waring Xtreme
  • 2015r. Zachęcanie do poznania naszego narodowego trunki, jakim są Miody Pitne a w szczególności polecam Miodosytnie w Nidzicy i piętnastoleniego półtorak i dwójniak
  • 2015r.Nawiązanie współpracy z świetnym produktem, jakim jest herbata Barnes & Watson
  • 2015 Wybór na członka rady Ogólnopolski Klaster Polscy Liderzy Gastronomii”
  • 2014 tytuł Ambasadora Kopi Luwak na Polskę
  • 2014 Wybor do zarządu Euro-Toques Polska (Europejskie Stowarzyszenie Kucharzy) funkcja Skarbnik
  • 2013 Zebranie założycielskie Europejskiego Stowarzyszenia Barmanów E. B. A
  • 2013 Strauss Cafe Poland Szkolenie kadry zarządzającej i handlowej firmy i wprowadzenie nowej herbaty TeArtis Finest Quality na rynek Polski
  • 2010-2015 Szkolenia Unijne i komercyjne Trener C.S.B
  • 2009 Wybór do zarządu ETP (Europejskie Stowarzyszenie Kucharzy) funkcja Public Relations
  • 2008r. luty – szkolenie barmanów, autorskie drinki na bazie herbat Dilmah – Ałmaty w Kazachstanie
  • 2007r. październik – współorganizator konkursu barmanów „Dilmah Tea Sommelier Competition”, Warszawa; Dilmah Tea Sommelier Competition 2007
  • 2007r. marzec – prezentacja drinków autorskich na Kongresie MJF Group Hotel Hilton Colombo, Hotel „Cynnamon” i Hotel „Trans Asia” w Kolombo Sri Lanka;
  • 2005r. sierpień – zaproszenie do innowacyjnego programu drinków na bazie herbat Dilmah „Tea Team Rocks” przez Dilhona C. Fernando praca w laboratorium fabryki herbaty (MJF Holdings Ltd Negombo Road Peliyagoda Sri Lanka pierwszy pobyt na plantacjach.
  • 2004r.Złożenie propozycji organizacji Konkursu Barmańskiego na bazie herbat prezesowi Gourmet Foods

Organizacja Konkursów / Sukcesy / Mistrzostwa / Dyplomy
1996 – 2003

  • 2003r. – organizacja II edycji Ogólnopolskiego konkursu „Marina-Diana Cup” Białobrzegi nad zalewem Zegrzyńskim;
  • 2003r. – wpis do cenionej szwajcarskiej Encyklopedii „Who is Who”, Katowice;
  • 2002r. – organizacja I edycji ogólnopolskiego konkursu „Marina-Diana Cup” Białobrzegi nad zalewem Zegrzyńskim;
  • 2002r. maj – uczestnictwo w „Valaskowym Puchare”, Czechy;
  • 2002r. luty – organizacja ogólnopolskiego konkursu „Plaza Cup”, Ruda Śląska;
  • 2002r. kwiecień – II miejsce – Puchar ”Brok”, Koszalin;
  • 2001r. sierpień – II miejsce – Tropical Summer Drinks, Sypniewo;
  • 2000r. wrzesień – prestiżowe wyróżnienie – dyplom „Barmana Dziesięciolecia”, przyznane przez Zarząd Główny Stowarzyszenia Polskich Barmanów, Jastrzębia Góra;
  • 1999r. marzec – I miejsce na Mistrzostwach Polski, Warszawa;
  • 1999r. marzec – I miejsce w eliminacjach do Mistrzostw Świata, Warszawa Złote Szejkery
  • 1999r. lipiec – III miejsce w ocenie degustacyjnej na Mistrzostwach Świata Barmanów Grand Prix Bacardi & Martini, Malaga w Hiszpania
  • 1998r. listopad – wyróżnienie Grand Prix Becherovka Cup, Bratislavia;
  • 1998r. marzec – II miejsce Mistrzostwa Polski Barmanów, Warszawa;
  • 1997r. luty – Finalista Mistrzostw Europy Euro-Absolut Cup, Warszawa;
  • 1997r. styczeń – III miejsce eliminacje Euro-Absolut Cap, Kraków;
  • 1996r. wrzesień – III miejsce – konkurs wiedzy o koniaku – dyplom Ambasadora Koniaku Hennessy, Warszawa;
  • 1996r. kwiecień 11 – pomyślne ukończenie kursu Barman – Mixer, Olsztyn trenerem był sami Zdzisław T. Nowicki Mój Mistrz i nauczyciel.